FORMULAR DE ÎNSCRIERE

Societatea Studenților Mediciniști Galați a făcut o tradiție din a fi alături de viitorii studenți mediciniști prin organizarea simulării examenului de admitere. Evenimentul vine în sprijinul elevilor de clasele a XI-a și a XII-a (care studiază în învăţământul secundar superior: licee / colegii) şi altor persoane care doresc să susțină admiterea la Facultatea de Medicină şi Farmacie Galați (care au urmat un ciclu de învăţământ secundar superior: liceu / colegiu).

Și anul acesta, Societatea Studenților Mediciniști Galați este alături de viitorii studenți prin organizarea Simulării Examenului de Admitere, ediția mai 2023. Pentru că indiferent de vremurile pe care le trăim, ne dormi ca participanții să se acomodeze cu atmosfera examenului, putând să își testeze cunoștințele acumulate pentru examenul de admitere și să observe pe ce segment de materie trebuie să insiste.

Astfel dacă te-ai gândit la viitorul tău? Te-ai hotărât ce domeniu ți se potrivește? Ținta ta este Facultatea de Medicină și Farmacie din Galați? Colegii mai mari ți-au povestit despre examenul de admitere, dar încă nu știi exact cum o să fie și vrei să afli?

Dacă răspunsul la aceste întrebări este „DA!”, atunci Societatea Studenților Mediciniști Galați (SSMG) vine cu o propunere pentru tine: Simularea Examenului de Admitere. Ne dorim să venim în sprijinul tău, viitorul nostru coleg, și să te ajutăm să pășești cu încredere pe acest drum nou pentru tine.

Proiectul se află sub egida Facultății de Medicină și Farmacie din Galați, fiind realizat de către Societatea Studenților Mediciniști Galați.

Înscrierile pentru simulare au loc pe site-ul http://simulare.ssmg.ro/, iar organizatorii vă așteaptă cu brațele deschise să le fiți colegi și să deveniți adevărați experți în domeniul medical și farmaceutic.

Plata taxei de înscriere, de 100 de lei, se va face la intrare, înaintea începerii examenului.

 

 

Mult succes!
#ssmg #fasmr #ugal #udjg #fmfgl

Deadline înscrieri: 05.05.2024, ora 23.59

Vă rugăm să completați cu atenție formularul de înscriere.

Completarea formularului semnifică că v-ați înscris automat la simulare.

Veți primit cu câteva zile înainte un SMS sau e-mail pentru confirmarea participării și ultimele detalii.

!!!TAXA DE PARTICIPARE SE PLĂTEȘTE ÎN ZIUA SIMULĂRII – VĂ RUGĂM SĂ VĂ PREZENTAȚI CU CEL PUȚIN O ORA ÎNAINTE.